Известие

Collapse
No announcement yet.

Салон 145-> Салон ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Салон 145-> Салон ГТВ

Здравйте, колеги Дирих из форума ама не намерих нещо подобно. Та питането е дали седалките от ГТВ стават на 145. Питането за предни и задни седалки. И въобще има ли седалки от друг модел, които пасват дори и с малко преправяне. Благодаря на всички отзовали се
    sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
    Здравйте, колеги Дирих из форума ама не намерих нещо подобно. Та питането е дали седалките от ГТВ стават на 145. Питането за предни и задни седалки. И въобще има ли седалки от друг модел, които пасват дори и с малко преправяне. Благодаря на всички отзовали се
    Стават от Фиат Купе, но предните, за задните нямам идея как може да се монтират. По-добре си намери салон от 145 запазен, ако целта е да го смениш поради дефект, поне аз така направих.
    Arena Coast Customs

Comment

мерси за светкавичния отговор Емии за смяна е, че има изгорено от цигари иии шофьорската седалка е крива :X Очаквам и други мнения

Comment

мерси за светкавичния отговор Емии за смяна е, че има изгорено от цигари иии шофьорската седалка е крива :X Очаквам и други мнения
        Само за инфо - салоните за 145 лесно се протриват на страничните опори и доста се търсят. Ако намериш без забележки салон за около 150 кинта целия, веднага го отнасяй, защото някой друг ще го отнесе. Аз търсих цяла година и намерих читав чак от Смолян. Не беше купен предполагам заради по-високите транспортни разходи до София, но все пак се разбрах с колегата. По моргите салоните са си морги в повечето случаи Дебни за някой фейслифт на части
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Само за инфо - салоните за 145 лесно се протриват на страничните опори и доста се търсят. Ако намериш без забележки салон за около 150 кинта целия, веднага го отнасяй, защото някой друг ще го отнесе. Аз търсих цяла година и намерих читав чак от Смолян. Не беше купен предполагам заради по-високите транспортни разходи до София, но все пак се разбрах с колегата. По моргите салоните са си морги в повечето случаи Дебни за някой фейслифт на части
          Точно заради въпростните протърквания, и двигател, и скорости, си взех една 146-ца за донор на 160к километри още не и е сменен ремък за 1000 лв. Ако не ти се вярва може да ти пусна линк Аз съм се замислял да ги сменя а скъсаните да ги занеса да им направят кожа, ама незнам читави шивачи който да може да го направят по пинизлииско да кажем с бродирана емблема на алфа на седалката
          145 1.7 16V Boxer

Comment

хубаво ще е да е кожен салон... затова събирам мнения. иначе и моя е протрит отстрани, а и с тази крива седалка малко ми е неудобно да видим какво има да се каже пък тогава мерси за мненията

Comment

хубаво ще е да е кожен салон... затова събирам мнения. иначе и моя е протрит отстрани, а и с тази крива седалка малко ми е неудобно да видим какво има да се каже пък тогава мерси за мненията
              Салона да го облечат с изкуствена кожа излиза в порядъка 450-600 лева, зависи с какво и кое точно. Но трябва да са ти здрави седалките(механизмите и т.н.), че да се решиш на подобна манипулация. Другия вариант е кожен салон читав за подобни пари, ако е запазен си заслужава, пък и ще е с истинска кожа. Трудна задача за намиране.
              Arena Coast Customs

Comment

сигурен съм... На мен много ми харесва един салон за 145 ( мисля, че на лимитираната серия 500 го слагат) със страничните еърбези и червен андпис алфа ромео, но и такъв не съм виждал за продан...

Comment

Значи стават от Фиат купе предните без да се преправят,а от GTV предните стават ли без да се преправят?
                  sigpicБързай бавно!!!

Comment

Имам съсед с инплантирани седалки от гтв, събота ще ви споделя.

Comment

Попаднах на една такава със седалки от ГТВ . Задните надали ще станат обаче...

http://www.mobile.bg/11297348230098782
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Благодаря на отзовалите се Сега остава въпроса със задните седалки...

Comment

Има ли нужда от някаква промяна в захващането на предни седаки от GTV в 145?
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Само за инфо - салоните за 145 лесно се протриват на страничните опори и доста се търсят.
                            Абсолютно вярно, явно е некачествен плата.
                            На моята шофьорската седалка се протри за 2-3 месеца миналата зима, в които съм ходил с дебело яке. От ципа ли, от друго ли... не знам. За справка - колата е фейслифт края на 2000 година и е много запазена като цяло.
                            Бях се замислил да реша проблема с кожен салон, но намирането на такъв се оказа "кауза пердута" и засега си я карам така.

Иначе за колегата - моят салон е черен с червени надписи Alfa Romeo, макар че май е малко по-различен от този на Limited 500.
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

За да паснат седалките от гтв в 145, трябва да сменят релсите от долу! Махат се тези на гтв-то и се слагат тези на 145-цата, това става като се махнат седлата и на двете седалки.

пс. лично аз съм го правил това упражнение не е кой знае колко трудно, даже до скоро бях с кожените от гтв, но ги продадох!
                              Колкото до задните седалки просто забравете
                              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Working...
                              X